Acum este: Dum Mai 20, 2018 1:05 pm

Conditii de utilizare a forumului

Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectind Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.

Bine aţi venit în forumul de Drept canonic al Facultății de Teologie Ortodoxă Cluj-Napoca Navigarea şi folosirea forumului presupune că sunteţi de acord cu acest regulament: a. Vă rugăm să vă identificați cu numele și prenumele dumneavoastră. Aceasta este condiția de bază pentru a fi membru în acest forum. b. Evitaţi atitudinile polemice agresive. d. Evitaţi atacul la persoană şi nu vă antrenaţi în discuţii care atentează la imaginea personală. e. Nu sunt permise: hărţuirea, ameninţarea, ironia, umilirea celorlalţi utilizatori (fie în public pe forum, fie prin mesaje private ), atacurile la persoană. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care îşi exprimă acel punct de vedere. f.Nu-i jigniţi pe cei care nu vă împartăşesc ideile. Purtați un dialog plăcut şi fructuos. Orice fel de jignire va fi penalizată. Alegeţi în aceste cazuri funcţia Report. f. Când începeţi un topic nou, cautaţi un titlu specific g.Nu postaţi acelasi topic în mai multe secţiuni ale forumului. Pentru a evita postarea de două ori a unui subiect de discuţie, vă rugăm să folosiţi opţiunea search/cautare. h. Inainte de a posta un mesaj se recomandă previzualizarea lui. Dacă vă daţi seama că mai aveţi ceva de adăugat, folosiţi butonul "EDIT" deoarece posturile consecutive vor fi şterse. i. Nu scrieţi un post cu MAJUSCULE - ca să vă faceţi mai bine auzit nu e nevoie să ţipaţi. Cine a ajuns până la postul dumneavoastră, va citi oricum. De asemenea nu e nevoie să scrieţi tot titlul topicului cu MAJUSCULE, nu va avea un impact mai mare faţă de cele scrise normal. l. Nu abuzaţi de bold, underline, italice şi/sau fonturi de mărimi variabile - folosiţi-le doar când vreţi să scoateţi în evidenţă un amănunt. Important este conţinutul mesajului, nu şi forma lui. m. Sunt interzise: mesajele publicitare catre resurse ilegale. Nu sunt permise link-uri către alte site-uri cu scop publicitar. n. Administratorul/moderatorii forumului îşi rezervă dreptul de a: • şterge/edita/muta/închide, ori de cate ori este nevoie, topicul sau comentariul dumneavoastră ca urmare a nerespectării regulamentului sau a deciziei moderatorului. • aplica sanctiuni userilor (warning, moderated, muted, ban) atunci când regulile de mai sus nu sunt respectate • şterge mesajele off-topic • modifica acest set de reguli atunci cind va considera ca este nevoie